Menu

 

 

 

Hans-JAN VAN DONGEN

 Ambassadeur van de foundation

 

Hans-Jan van Dongen - Ambassadeur van de DennisvanderZeijden foundation

 IMG 2542
Hans-Jan van Dongen, geboren in 1960 te Delft nu wonend in Maasland, vader van 2 geweldige kinderen en maatje van Jacqueline de Ruiter.
In het dagelijks leven run ik mijn eigen afbouwbedrijf genaamd Consillio wat zich richt op de binnenafbouw van kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, winkels, restaurants monumentale panden en dergelijke. Denk hier vooral aan wanden en plafonds.
 
Mijn rol hierin is om de werkomgeving zo prettig mogelijk te maken op gebied van akoestiek.
Het was 7-7-2006, op een vrijdagmiddag, Yoni mijn dochter had die dag haar eindrapport meegekregen van school en dat was een ijsje waard. We stappen samen op de motor richting Delft, want daar bij Beaarts hebben ze de lekkerste ijs.
 
Helaas werden wij halverwege aangereden door een auto, zomaar, plots uit het niets, hij had ons niet gezien….. Chaos is compleet, Yoni heeft diverse beenwonden en breuken, ikzelf zie aan mijn been dat het niet goed is. Yoni wordt geopereerd in Delft en ik moet een amputatie in Den Haag ondergaan.
 
Vanaf moment 1 na het bijkomen uit de narcose stond 1 ding vast, deze amputatie gaat mij en ons leven niet verknallen, we herpakken de realiteit en oplossingsgezind gaan we verder.
In januari van 2007 (inderdaad een half jaar later) besluit ik om een van mijn drijfveren het skiën te gaan uitvoeren. Met kunst en vliegwerk maar vastberaden vind ik de manier om met een been prothese met knie en voet een manier om te skiën.
 
In deze fantastische week maak ik een paar filmpjes en plaats ik deze op YouTube.
3 x raden wie hier meer over wilde weten, jawel Dennis!
Vanaf dat moment hadden wij contact, eerst via de mail en later telefonisch.
Naast het skiën hadden we ook wat anders gemeen, golfen!
 
We spreken samen af om een balletje te slaan en het bijzondere is dat we allebei even lang zijn, dat we allebei heerlijke humor hebben, dat we allebei weer iets van ons leven zouden maken, dat we allebei anderen gaan motiveren om zo in het leven te staan. Het enige verschil tussen Dennis en mij is dat hij rechts geamputeerd was en ik links, vanaf dat moment werden we vrienden en ik kan zeggen hele bijzondere vrienden.
 
Ik genoot van Dennis als hij op zijn commentator stoel zat, iedereen Amsterdams in de zeik te nemen, kritisch, opbouwend en altijd afspraak nakomend, wat een kerel! 
We golfen en reizen heel Europa door, Duitsland, Oostenrijk, Italië, het was feest, zelfs als Dennis een zware kuur achter de rug had, hij plande zijn kuren een beetje tussen de golfdagen. Hij was er stellig van overtuigd de beste golfer met een been amputatie te worden, sport haalt meer uit mensen dan ze zelf denken. Hij ging verschrikkelijk goed! 
 
Dennis had ongelooflijk veel vertrouwen in de wetenschap, een voorbeeld voor velen hoe je om kunt gaan wat nog onvoorspelbaar is. Zijn gezin centraal, zijn vrienden naast hem, dan was hij op z’n best.
Ik heb veel van Dennis geleerd of eigenlijk gezien met de energie die hij in z’n foundation stopte, het niet opgeven en anderen motiveren, dat zat in zijn genen.
 
Mooie herinneringen heb ik in mijn emotionele dagboek mogen schrijven, niet alleen de enorme lol en plezier wat we hadden, discjockey Dennis en Robbie Williams Hans, de Peppi en Kokki van het stel. Ik schrijf dit met een lach van oor tot oor. 
 
De evenementen die Dennis met zijn foundation organiseerde waren en zijn nog steeds bijzonder. Goed georganiseerd, perfecte impact en vooral grens verleggend, daar ging het hem om. Oprecht ben ik vereerd om voor de Dennis van der Zeijden foundation als ambassadeur deelgenoot te mogen zijn.
 
Ik hoop dan ook dat steentje bij te dragen of in de humor te schrijven, mijn beste beentje voor te zetten, om de Dennis van de Zeijden foundation een meer dan warm hart toe te dragen.
 
Ik zie jullie graag bij een van de evenementen.
Met sportieve groet,
Hans-Jan. 

Vandaag de dag, sommige mensen worden verward toen het proberen om drugs online te krijgen, omdat ze niet weten hoe dat te doen. Met de markt overspoeld met verschillende bedrijven de verkoop van duikers remedies, de aankoop van medicijnen uit th WEB is niet langer een droom voor de meeste van ons. Er hij een nummer geneesmiddelen voor elke kwaal. Een groot deel van de Amerikaanse burgers na te denken over "cialis 20 mg". Wat is de belangrijkste informatie die je moet bespreken met je zorgverlener over "cialis bestellen"? De zeer gedenkwaardige factor die u moet op zoek naar is "cialis 20 mg kopen". Terwijl de generieke wordt gecrediteerd met misselijkheid verbeteren, kan het ook problemen oorzaak in bed. Sommige patiënten die deze generieke globaal geen bijwerkingen Viagra hebben. Praat met uw farmaceut over de correcte verwijdering van uw geneesmiddel.

×