Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

Na het enorme succes van de afgelopen jaren is dit jaar wederom de locatie Naarderbos gekozen. Tijdens de golfdag heeft er een golfclinic plaats gevonden voor mensen met een fysieke beperking én een officiële golfwedstrijd voor de leden van de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG). Op deze dag kon men onder leiding van ervaren golfpro’s deelnemen aan de Golf-Clinic voor mensen met een fysieke beperking. Tijdens de clinic werden de diverse elementen van het golf op een ontspannen en vooral leuke manier geoefend. We lieten zien hoe uitdagend het golfspel is en hoe je met een fysieke beperking gemakkelijk het golfspel kunt leren.

"Mede dankzij onze vele sponsoren en vrijwilligers hebben we deze dag weer tot een onvergetelijke dag voor een ieder kunnen maken. Een ieder dank voor deze bijdrage."

Wil je ook eens kennismaken met de golfsport of heb je al eerder een clinic meegemaakt en wil je extra oefenen of het gewoon nog eens proberen, dan ben je van harte welkom op de eerste volgende Golf-Clinic. Voor alle benodigde materialen wordt uiteraard gezorgd. Aansluitend aan de clinic bieden we je een overheerlijke lunch aan waarbij je met alle deelnemers nog eens rustig kunt napraten. Meer informatie schrijf je bij ons in!

Facebook Twitter
×