Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

De afgelopen jaren heeft de DennisvanderZeijden foundation vele clinics verzorgt voor mensen met een fysieke berperking. Jaarlijks werden de Ski-, Zeil-, Wakeboard-, en Golf-Clinic standaard georganiseerd. Daarnaast was het streven van Dennis om deze clinics uit te breiden met nieuwe uitdagen sport-evenementen.

Dit is hem zeker gelukt! En hoe: de Rolstoelbasketbal-, SkyDive-, Abseil-, Sledgehockey-Clinc. Allemaal stuk voor stuk bijzondere clinics waarbij we vele mensen hebben kunnen enthousiasmeren voor de sport. Dennis was in die tijd de grote motor achter deze clinics. Met zijn enorme doorzettingsvermogen en passie en inzet heeft hij de foundation op eigen en bijzondere wijze neergezet tot een volwaardige stichting.

Na 15 april 2014, !de dag wanneer het oorvedovend stil was!, hebben Sander en Martin het gedachtengoed voortgezet. We hebben dit in goed overleg met elkaar besproken op een unieke locatie, namelijk Barcelona, de plek waar we graag nog naar toe wilden gaan. Eerst hebben we 'El Classico' Barcelona-Real Madrid gekeken en daarna zijn we wezen eten op hoog niveau.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter
×