Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

Op zaterdag 16 oktober a.s. staat de 2e DennisvanderZeijden.nl foundation golfdag op het programma. Na het enorme succes van vorig jaar zal ook dit jaar zal de locatie weer golfbaan Naarderbos zijn. Tijdens deze golfdag vindt er een golfclinic plaats voor mensen met een fysieke beperking én een officiële golfwedstrijd voor Businessclubleden van golfbaan Naarderbos en leden van de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG).

Wij nodigen jou graag uit voor de golfclinic! Op deze dag kun je onder leiding van ervaren golfpro’s deelnemen aan de golfclinic voor mensen met een fysieke beperking. Tijdens de clinic worden de diverse elementen van het golf op een ontspannen en vooral leuke manier geoefend. We laten je zien hoe uitdagend het golfspel is en hoe je met een fysieke beperking gemakkelijk het golfspel kunt leren.

Wil je eens kennismaken met de golfsport of heb je al eerder een clinic meegemaakt en wil je extra oefenen of het gewoon nog eens proberen, dan ben je van harte welkom. Voor alle benodigde materialen wordt uiteraard gezorgd. Aansluitend aan de clinic bieden we je een overheerlijke lunch aan waarbij je met alle deelnemers nog eens rustig kunt napraten. Meer informatie lees je in de bijgesloten uitnodiging.

Facebook Twitter
×