Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

Voor de vierde keer in ons bestaan organiseerden we een golfdag op golfbaan Naarderbos. En opnieuw was het een groot succes! Wij bedanken golfbaan Naarderbos, onze sponsors en de vrijwilligers voor hun onmisbare ondersteuning. In de ochtend organiseerden we een golfclinic voor mensen met een fysieke beperking en hun partners. De deelnemers hadden diverse beperkingen en dat maakt de clinic juist zo leuk! De clinic werd gegeven door de geweldige pro’s van Naarderbos Roberto Schuit en Rian Tolmeijer.

Veel deelnemers hadden voor het eerst een golfclub in hun hand(en). Maar gelet op de enthousiaste reacties zal het daar niet bij blijven. Rondom de clinic waren er fantastische vrijwilligers die er voor zorgden
dat het perfect verliep voor alle deelnemers. Daar zijn wij als foundation heel erg trots op.

De reacties die wij inmiddels van de deelnemers hebben mogen ontvangen maken het dat ook onze dag is geslaagd! In de middag organiseerden we een wedstrijd voor de spelers van de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG). Met enkele regenbuien tussendoor werd het een spannende wedstrijd. Na afloop kon iedereen genieten van een heerlijk buffet waarbij zanger een optreden gaf. Tot in de late uurtjes ging het feest door op de klanken van DJ Sander.

Facebook Twitter
×