Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

Op 2 benen skien of snowboarden met een prothese?

Zet dan alvast in je agenda: Zaterdag 10 maart a.s. SnowWorld Zoetermeer.

Na onze succescolle skiclinics in 2008, 2009, 2010 en 2011 organiseert de DennisvanderZeijden.nl foundation ook weer in 2012 een "winterse clinic" op de skipistes van SnowWorld Zoetermeer. Evenals bij de voorgaande edities is deze clinic speciaal voor mensen met een (onder)beenamputatie en in het bezit van een C-leg of een Rheo prothese.

Voor iedereen met een C-leg zal de technische dienst van Otto Bock aanwezig zijn om iedereen optimaal te prepareren voor een geweldige ervaring. Als "ervaringsdeskundige" voor het skien met een Rheo knie zal enthousiast wintersporter Hans Jan van Dongen bij de clinic aanwezig zijn.

Dit jaar organiseren we tevens een snowboardclinic in samenwerking met de Mentelity foundation! De snowboardclinic zal worden gegeven door niemand minder dan snowboardkampioene Bibian Mentel!

Geen C-leg of Rheo knie? In samenwerking met Otto Bock hebben we gezorgd voor een beperkt aantal C-leg's zijn die gebruikt kunnen worden voor jouw (eerste) ski-ervaring.

Heb je al wel ski-ervaring als "C-leg skier of als Rheo-skier" maar wil je gezellig meedoen? Dat kan!

Schrijf je dan nu in! Dat kan door een e-mail te sturen naar . Vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummer en welk soort prothese je hebt en of je al ski-ervaring hebt samen met eventuele verdere vragen of opmerkingen.

Eigenbijdrage: Voor deze clinic vragen wij een eigen bijdrage van € 10,- dit is inclusief ontvangst, skimaterialen, skiles, pistetoegang, consumptie tijdens de apres-ski en een verassing.

 


Facebook Twitter
×