Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

Afgelopen zaterdag hebben we de jaarlijkse clinics afgesloten met een Golf-Clinic en Golf-Wedstrijd. De Golf-Clinic was helemaal vol en een ieder was zo enthousiast dat men alweer uitkijkt naar de volgende uitdagende clinic.
 

De pro's Vanessa en Roberto en onze ambassadeur HansJan waren verantwoordelijk voor de kennis en kunde van het golfen, zodat iedereen kennis heeft kunnen maken met deze sport. Ottobock had een paragolfer ter beschikking gesteld en onder begeleiding van Paul Baudoin was dit een devarend succes! We kunnen teruglkijken op een geweldige mooie en zonnige dag.

Met de vele vrijwilligers is het weer gelukt en hebben we de Golf-Clinic mogelijk kunnen maken voor mensen met een fysieke beperking. Graag willen we een ieder dan ook bijzonder bedanken.

Om 12 uur ging de Golf-Wedstrijd van start onder de altijd bezielende begeleiding van Ans en Wim. Deze keer was het Vince van Veen die er van door ging met de wissel-beker wat een zeer bijzondere prestatie was vanwege zijn handicap, let op 3,5!

Het geheel werd afgesloten met een heerlijke BBQ en omlijst met muziek van Daniel.

2015 10 03 Golf Clinic

2015 10 03 Golf Wedstrijd 

Facebook Twitter
×