Menu

CLINICS

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

De eerste Zeil-Clinic met een overnachting is een feit!

Op vrijdag én zaterdag 8 & 9 april organiseerden de DennisvanderZeijden.nl foundation en stichting De Benen nemen voor de vierde keer een spectaculaire zeilclinic op de Loosdrechtse plassen.


Vrijdag avond heeft men op het Robinson Crusoë eiland genoten van het zeilen onder een heldere hemel en van een BBQ tot in de late uurtjes. 

De volgende dag was een ieder alweer vroeg uit de veren met een goed humeur. De nieuwe deelnemers werden zaterdag verwelkomt door de verschillende zeil bootjes op het water. 

Met de instructies van Sail-Wise werd de mogelijkheid geboden om van verschillende zeil bootjes gebruik te maken. Het was voortreffelijk zeil weer met een heerlijk zonnetje. Na de uitgebreide lunch met soep en een broodje hamburger kon men in de middag weer switchen van bootjes om zodoende grenzen te verleggen en ervaringen op te doen. 

Het geheel werd in stijl afgesloten met een borrel en een hapje. Graag willen we de vrijwilligers bedanken die dit mogelijk hebben weten te maken en de samenwerking met de stichting De Benen Nemen en de vereniging KorterMaarKrachtig.

We zeggen tot volgend jaar!

Kijk vooral eens virtueel op het Robinson Crusoë eiland.

 

2016 04 09 DvdZ Foundation zeilclinic  00016 L 


2016 04 09 DvdZ Foundation zeilclinic  00060 L

bbq
Facebook Twitter
×