Menu

INDIVIDUELE ONDERSTEUNING

'Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt'

Nieuwe Orthopedische Golf Schoenen voor Coen Emmen.
 

Coen Emmen

Coen Emmen is een enthousiast golfer ondanks zijn fysieke beperkingen door zijn spasmes. De beperking aan zijn handen en voeten weerhouden Coen er niet van om mee te spelen met nationale golfwedstrijden en regelmatig te trainen om zijn niveau te verbeteren. Doordat Coen zijn voeten voor grote problemen zorgen heeft hij speciale orthopedische schoenen nodig. Deze zijn erg kostbaar. Hierdoor is het niet vanzelfsprekend dat Coen voor iedere gelegenheid een paar schoenen heeft. Een van de grote wensen van Coen was om in het bezit te komen van een paar "echte" golfschoenen. In samenwerking met De Jong Orthopedie in Laren en Van Cromvoirt schoenen voorziet de DennisvanderZeijden.nl foundation Coen van een paar prachtige golfschoenen.

We wensen Coen heel veel golfplezier toe!

 

 

 

 

Petra Sitskoorn

Een aantal maanden geleden ontving de foundation een cheque van Landal Greenparks. Als foundation werden wij in staat gesteld om de cheque aan iemand te overhandigen waarvan wij vonden dat hij of zij een verblijf op Landal Rabbit Hill goed kon gebruiken. Hier maakten we al eerder melding van op de website: Kijk hier.

Enkele maanden geleden hadden we besloten wie de cheque zou ontvangen. Het juiste moment moest nog worden gevonden. Gisteren was het zo ver en overhandigden we de cheque aan Petra Sitskoorn. Petra die evenals Dennis door kanker een beenamputatie heeft ondergaan was door het bestuur uitgekozen om te kunnen genieten van een verblijf op Rabbit Hill.
We ontmoetten Petra in oktober 2010 voor het eerst. Tijdens de 2e foundation golfdag deed zij mee met de golfclinic.
Opvallend genoeg omdat ze destijds nog volop in de revalidatie zat en nog niet in het bezit van een prothese was. Maar dat gaf direct haar doorzettingsvermogen, motivatie en vechtlust aan. Helaas werden niet lang daarna uitzaaiingen in haar lichaam gevonden.
Vanaf dat moment is Petra de strijd aangegaan tegen de kanker en ondergaat tot op de dag van vandaag zware chemokuren. Op haar blog informeert ze iedereen gedetailleerd over het verloop van haar ziekte en haar welzijn. Veel mensen kunnen nog iets van haar instelling leren! En daarom zijn wij er trots op dat we de cheque aan Petra hebben kunnen overhandigen.
Met dank aan Landal Rabbit Hill!

Petra’s blog: http://petrasitskoorn.blogspot.com/

Toch nog onverwacht is Petra helaas op 17 april 2012 overleden.


 

 

De foundation heeft Appie ondersteund bij zijn nieuwe hardloop prothese.
 

Appie Rietveld

Appie Rietveld is voor veel mensen met een beenprothese een voorbeeld. Appie zet zich al jaren belangenloos in voor lotgenoten en schroomt zich er niet voor om lotgenoten te voorzien van informatie en advies. Hier hebben veel mensen voordeel van. Een van zijn hobby's is hardlopen. Voor het hardlopen is een dure prothese nodig die ook nog eens bij regelmatig gebruik aan slijtage onderhevig is. Door zijn voorbeeldfunctie en zijn belangenloze inzet voor lotgenoten heeft het bestuur van de DennisvanderZeijden.nl foundation Appie in 2010 geholpen bij zijn nieuwe hardloopprothese.

 

 

 

 

Dennis overhandigt het speciale duikpak aan Richard van den Berg.

Richard van den Berg

Richard van den Berg hebben wij in 2009 tijdens onze eerste duikclinic leren kennen. Richard die eveneens als Dennis een beenprothese heeft was direct verkocht aan het duiken. Voor de clinic was het Richard niet echt gelukt om een hobby te vinden. Helaas voor Richard bleek dat hij een allergie had voor de lijmranden die in een normaal duikpak zitten. Door het enthousiasme
en doorzettingsvermogen van Richard besloot het bestuur van de DennisvanderZeijden.nl foundation om aan Richard een speciaal allergievrij duikpak te schenken zodat hij alsnog zijn hobby kon voortzetten.

×