Menu

WEBLOG foundation

Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt

"Alles" onder controle

De geplande bronchoscopie hoefde vandaag niet door te gaan! Geen "tuinslang" dus in mijn keel.

Vrijdag was het opgeven van bloed al gestopt en ook in het weekend kwam er gelukkig geen bloed meer vrij. Voorlopig maak ik de antibioticakuur af en kijken we wat er verder gebeurt.

Ik heb verder ook echt nergens last van. Ben niet benauwd, het is hoesten is nagenoeg weg, slaap prima en mijn energie lijkt weer terug te zijn komen. Het kan natuurlijk zo maar zijn dat een nieuwe ontsteking onderin mijn linkerlong voor problemen zorgde. Dat kan dus schijnbaar zo maar gebeuren.

Hopelijk zijn de sneeuwvlokken van vanmorgen de voorbode van een mooie winter. Ik heb er zin in. Op naar pakjesavond!

Facebook Twitter
×