Menu
DE STICHTING
 Doelstellingen & Bestuur

 

 

 

 

 

De stichting stelt zich ten doel om mensen met een fysieke beperking te motiveren en te stimuleren om actiever te bewegen.

We organiseren uitdagende sportieve evenementen en clinics waarbij iedereen met een amputatie kan deelnemen om kennis te maken met de sport en te ervaren dat er veel mogelijk is op sportief gebied.

Verder ondersteunt stichting DennisvanderZeijden.nl diverse sportactiviteiten en geeft meerdere keren per jaar voorlichting bij bedrijven en instanties.

Daarnaast ondersteunt de foundation individuen bij het realiseren van persoonlijke concrete sportieve ambities en/of het verbeteren hiervan.

 

Het Bestuur

Voorzitter Secretaris Oprichter en Naamgever

 Martin C. de Jong

Sander van der Zeijden Dennis van der Zeijden
martin@dennisvanderzeijden.nl sander@dennisvanderzeijden.nl

Vrienden van de foundation

De DennisvanderZeijden foundation is erg trots op de bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de Stichting.

Door deze 'Vrienden van de foundation' maakt het ons mogelijk om het gedachtengoed van Dennis voort te zetten. Hun steun en vertrouwen in de foundation en ons geeft de drive en passie om verder te gaan. We blijven ons continue inzetten om voor mensen met een fysieke beperking uitdagende sport-clinics te organiseren.

Het is goed te vermelden dat Sander en Martin zich belangenloos inzetten voor de DennisvanderZeijden foundation als life-time broer en vriend van Dennis.

Ottobock & Livit Ottobock Care, GeoSticks, ICS, EMS, Westland, Hema, FirstData, Hema, Naarderbos, Frank Jol, Herald, Sab4Design, Q4 Profiles, de Afloskapitein, De JOng Orthopedie, McWood Solutions, Richard van den Berg, Van Lanschot Bankiers, Bouwers Watersport, Key to Succesfull Fundraising en PSI Vransen zijn sponsoren van de DennisvanderZeijden foundation:


Logo Be Active 01
ems logo leftmenu        Westland
ics   Logo OttoBock               
www.psi vransen.nl  VanLandschot  Logo KSF   Herald
Logo sab4design    logo ngf  BrouwerWatersport
Q4 Profiles Square Stedelijk Afloskapitein Logo Blue

 

×