Menu
 
 
 HET LAATSTE NIEUWS
 Mooie verhalen...

 

 

 

 

 

Van Ton van der Giessen, de afloskapitein, hebben we een mooie sponsor bijdrage mogen ontvangen na de geweldige ervaring van hem bij Mud Masters 2021 in samenwerking met de DennisvanderZeijden foundation. Ton dank voor je bijdrage.

_________________________

Ton van der Giessen uw afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart. 

Van kempenaar tot koppelverband, van containers tot massagoed.

Ervaring op de Rijn (incl. Bovenrijn), Neckar, Main, Moezel en Nederlandse binnenwateren.

Naast mijn werk als binnenvaart afloskapitein kunt u bij mij terecht voor nautisch advies en stel ik mijn kennis en ervaring graag ter beschikking aan leerling binnenvaart kapiteins.

Ton van der Giessen uw maritieme dienstverlener voor de Rijn- en binnenvaart.

Zie ook www.aflosser.nl 

 De afloskapitein
Vicair 2017
                                                                                                                                                    

Vanuit Vicair heeft de DennisvanderZeijden foundation een hele mooie bijdrage mogen ontvangen om mensen met een fysieke beperking te helpen hun dromen na te jagen. 

Vicair CEO Max Rogmans heeft symbolisch de cheque tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor in Wormer aan ons overhandigd. Het was erg mooi en inspirerend om de goede doelen welke de foundation na streeft te zien, te horen en te vernemen en met hoeveel passie en plezier zij zich inzetten voor hun activiteiten, aldus Max Rogmans.

Vanuit de foundation zijn we zeer vereerd deze donatie te mogen ontvangen en we willen Tim Helming bedanken voor zijn ultieme inzet voor deze nominatie. 

ZONDAG 5 maart 2017 heeft het Benefiet Concert plaatgevonden. Het was een fantastisch succes!

Dit werd georganiseerd door Richard van de Berg, Dave Groenedijk, Petra Groensteijn en Martin Hom met vele geweldige artiesten. 

Met trots mogen we melden dat de gehele opbrengt € 1.639,00 naar de foundation is gegaan.

Hiervoor onze bijzondere dank!

 benefiet

 

8e Golf-Dag (1 oktober 2016)

 

Zaterdag 1 oktober jl. heeft de DennisvanderZeijden foundation haar achtste Golf-Dag mogen organiseren op Golfbaan Naarderbos te Almere. 

De dag begon met opnieuw een weerzinwekkende Golf-Clinic voor mensen met een fysieke beperking. De clinic werd persoonlijk begeleid door 3 professionele Pro’s die tips, trucs en een mooi parcours hadden uitgezet om zo in aanraking te komen met de Golf sport. Vanuit de NGF was een paragolfer ter beschikking gesteld en konden mensen in een rolstoel ervaren dat men staand kan golfen. Een ‘unieke ervaring’ welke gepaard ging met de nodige emoties. 

 

Om 12 uur begon de Golf-Wedstrijd met een shotgun van 18 holes. Het was een bont gezelschap, waarbij de flights waren ingedeeld met zowel deelnemers met een fysieke beperking als valide deelnemers. De winnaar van de wedstrijd ontving de jaarlijkse wissel-beker en een persoonlijke beker. 

Afsluitend werd een veiling georganiseerd door veiling meester Marcel Aldewereld, waarbij de gehele opbrengst is gedoneerd aan de foundation.

De Golf-Dag van zaterdag 1 oktober 2016 werd mede mogelijk gemaakt door onze fantastische vrijwilligers en sponsors, waarvoor dank:

sponsors

 

 

×