Menu
CLINICS
 Allerlei events

 

 

BENEFIET

Bij voetbalclub FC Almere werd zaterdagmiddag een benefietwedstrijd voor de Dennis van der Zeijden foundation gehouden. De gehandicapte sporter overleed in 2014. 

Video verslag van de Benefiet Westrijd

Radio interview met Sander der van der Zeijden


De foundation heeft als doel mensen met een fysieke beperking te motiveren en te stimuleren om actiever te bewegen. Er werd zaterdagmiddag gespeeld tussen de veteranen van FC Almere en het eerste zaterdagteam de Old Stars van de club.

Read more

ZEIL-CLINIC

De eerste Zeil-Clinic met een overnachting is een feit!

Op vrijdag én zaterdag 8 & 9 april organiseerden de DennisvanderZeijden.nl foundation en stichting De Benen nemen voor de vierde keer een spectaculaire zeilclinic op de Loosdrechtse plassen.


Vrijdag avond heeft men op het Robinson Crusoë eiland genoten van het zeilen onder een heldere hemel en van een BBQ tot in de late uurtjes. 

De volgende dag was een ieder alweer vroeg uit de veren met een goed humeur. De nieuwe deelnemers werden zaterdag verwelkomt door de verschillende zeil bootjes op het water. 

Met de instructies van Sail-Wise werd de mogelijkheid geboden om van verschillende zeil bootjes gebruik te maken. Het was voortreffelijk zeil weer met een heerlijk zonnetje. Na de uitgebreide lunch met soep en een broodje hamburger kon men in de middag weer switchen van bootjes om zodoende grenzen te verleggen en ervaringen op te doen. 

Het geheel werd in stijl afgesloten met een borrel en een hapje. Graag willen we de vrijwilligers bedanken die dit mogelijk hebben weten te maken en de samenwerking met de stichting De Benen Nemen en de vereniging KorterMaarKrachtig.

We zeggen tot volgend jaar!

Kijk vooral eens virtueel op het Robinson Crusoë eiland.

 

2016 04 09 DvdZ Foundation zeilclinic  00016 L 


2016 04 09 DvdZ Foundation zeilclinic  00060 L

bbq
Read more

GOLF-CLINIC

Afgelopen zaterdag hebben we de jaarlijkse clinics afgesloten met een Golf-Clinic en Golf-Wedstrijd. De Golf-Clinic was helemaal vol en een ieder was zo enthousiast dat men alweer uitkijkt naar de volgende uitdagende clinic.
 
Read more

WAKEBOARD-CLINIC

In samenwerking met de Mentelity foundation, Lido-Almere en de stichting Sport is Leven, organiseerde we op vrijdag middag 28 augustus een Wakeboard-Clinic.

Read more

GOLF-CLINIC

Op vrijdag 26 september stond in het teken van Dennis van der Zeijden bij de Golf dag van T&A B2B Golf competitie georganiseerd door Ans Moerskerken. Het was alweer de 2e keer dat Ans een veiling aan het eind van de dag hield om de foundation te ondersteunen. Vandaag was ook de pro Bert Kruijs aanwezig voor de nodige competitie.

Read more

SKI-CLINIC

Zaterdag 5 februari - Snow World Zoetermeer

Zaterdag 26 februari - Snow World Landgraaf

Op zaterdag 5 februari en Zaterdag 26 februari organiseerden we in samenwerking met Otto Bock en SnowWorld voor de tweede keer in ons bestaan een “ski-clinic.” Wintervakantie is voor iedereen.

 

Read more

ZEIL-CLINIC

Op zaterdag 9 april organiseerde stichting DennisvanderZeijden.nl in samenwerking met stichting De Benen nemen een spectaculaire zeilclinic op de Loosdrechtse plassen.

Read more
×