Menu

WEBLOG foundation

Een grens is pas een limiet als je niet meer verder kunt

Een geweldige broer!

Na 3 ongelofelijke weken waarin we langzaam bewust worden van het overlijden van mijn broer Dennis geef ik een eerste vervolg aan zijn weblog. In de aanloop naar 15 april, de dag van overlijden, hebben we heel veel zaken besproken. Een ervan was zijn weblog. Dennis gebruikte zijn weblog om van zich af te schrijven. Het was zijn uitlaatklep. Alle emoties die in hem naar boven kwamen bij het oppakken van de pen verwerkte hij in zijn tekst en dat straalde een enorme kracht uit over hoe hij in het leven stond. Veel mensen herkenden zich in zijn teksten en gebruikten het als houvast. Dat is mooi om terug te lezen in alle mooie berichten die wij hebben mogen ontvangen. Ik wil u dan via deze weg allemaal bedanken voor de hoeveelheid aandacht die wij als gezin maar ook als familie hebben mogen ontvangen.

Ik zal de weblog op een andere manier gaan invullen. Hoe dit eruit zal zien kan ik nog niet vertellen. Wat ik wel weet is dat ik het als communicatiemiddel ga gebruiken voor de foundation.

Zoals u wellicht op Facebook, Twitter of in de media heeft kunnen vernemen gaan we door met de DennisvanderZeijden foundation. Samen met de voorzitter Martin C. de Jong pakken we de draad weer op en zorgen we ervoor dat we clinics organiseren waarin mensen met een fysieke beperking weer kunnen sporten. We willen voortzetten waar Dennis groot in was. Deelnemers uitdagen om hun grens op te zoeken. Wij zijn als bestuur inmiddels weer bezig met de volgende clinics, welke wij binnenkort zullen publiceren.

Inmiddels heeft de media daar ook lucht van gekregen en word ik via diverse kanalen benaderd om op een positieve manier over Dennis te praten en de continuering van de foundation. Zo heb ik aan Omroep Flevoland een interview gegeven voor een in memoriam. Hierbij gebruikten ze beelden van de afgelopen jaren. Tevens hebben ze een radio interview afgenomen. Daarnaast ben ik geïnterviewd door Radio 2. Bij alle interviews heb ik duidelijk aangegeven dat het accent niet op de dood van mijn broer ligt maar op de manier waarop de stichting voortleeft na zijn dood. Als ik alles beluister en terugkijk is dit goed overgekomen.

Volgende week staat er een interview gepland met een sportmagazine. Ook hierin zullen we de aandacht geven aan alle sportclinics die wij gaan organiseren en hoe we de foundation blijven voortzetten! Al met al is het verkrijgen van deze aandacht geweldig en realiseer ik mij meer en meer hoe geweldig mijn broer was en nog steeds is!

Facebook Twitter
×